On the road

Just nu sitter vi i bilen i västra Nebraska. Helt sjukt vad platt landskapet är!
 
Cortney hade precis volleyboll-uttagning på ett college i Chadron som ligger 8 timmar från Wilber, alltså andra sidan av Nebraska typ. Kili och Jay kom på att Mount. Rushmore (berget med presidenternas ansikten ni vet) ligger bara ca 2 timmar från det colleget, och det är ju en sak man bara måste se som utbytesstudent liksom! Så vi kom fram till att vi skulle göra en familjesemester av det. 
Igårkväll lämnade jag, Cortney, Kili och Jay Wilber direkt efter Cortneys basketmatch och tog in på ett hotell halvvägs till Chadron. Imorse gick vi upp runt 6 och satte oss i bilen igen, och efter ytterligare 4 timmar var vi framme vid colleget. Dock stannade vi vid Carhenge på vägen, där dom har byggt upp Stonehenge i England fast med gamla bilar haha.
 
När vi var framme i Chadron lämnade vi Cortney på colleget och tog ett varv runt staden för att se hur det verkade, tog också ett stopp på mc. Donalds för lunch, innan vi åkte tillbaks till gympasalen och satt och kolla på uttagningarna i 2 och en halv timme. Cortney gjorde bra ifrån sig, även om hon nog inte kommer vilja gå på det colleget haha!
I alla fall satte vi oss sedan i bilen igen, och nu är vi kanske en timme från Mt. Rushmore! Vi ska även spendera kvällen i en liten stad i närheten, och imorn har vi 11 timmars bilresa hem igen. Förresten så har vi nu passerat gränsen till South Dakota, vilket blir den 7e staten jag har varit i hittills!  
Jag och Cort just nuNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt år som utbytesstudent i USA. Välkommen!

RSS 2.0