Hey, Hello and Hi!

Nu är det äntligen helg igen. Det är ju lite synd att jag redan går och längtar efter helgen hela skolveckan när jag bara har gått i typ 2 och en halv vecka. Jag har kul i skolan, det har jag verkligen, men jag är så sjukt trött hela veckan och nu när det har gått ett tag gör vi mer på lektionerna och har fler läxor och så. Dock är skolan fortfarande ingenting mot Sverige såklart, och jag kan bara tänka mig hur mina klasskamrater hemma i Sverige kämpar med matte och kemi och fysik (I feel for you guys). Men iallafall så är det extremt skönt med helg och att bara sitta hemma och ta det lugnt! 
 
Idag hade vi 2 timmars träning med Swing Choir på morgonen, det va faktiskt jättekul! Annars övar vi bara en halvtimme varje tisdags- och torsdagsmorgon,  så det va bra att vi hade längre tid att jobba på för en gångs skull. Vi hann med mycket mer och började med koreografin vilket var väldigt roligt. Eftersom jag aldrig har sjungit i en riktig kör förut så är det fortfarande lite nytt för mig, men jag känner att jag har lärt mig mycket redan och jag tycker det är superkul!! 
 
Efter det har jag spelat fotboll med Grant, svettades sönder i värmen men det va roligt ändå haha. Kusinerna har varit här hela dagen, dom sov också över här igår så har varit mycket med dom. Det va också Cornhuskers första match för säsongen som vi tittade på på tv:en, men jag somnade typ efter några minuter för att jag va så extremt trött hehe, så såg ändå inte så mycket. Och nu sitter jag och kollar på film med Karena och hennes pojkvän Devin. 
Grant, som alltid klättrar upp på hyllan över min säng haha
 
Passade på att ta lite bilder av tomten också, den är sjukt stor och gräsytorna är enorma:
 
Annars har det inte hänt så mycket, veckan fortsatte som vanligt. Pratade med Frida som är utbytesstudent i Michigan,  har inte pratat med henne sen vi träffades sista gången i Sverige så det var välbehövligt! Samma sak med Sara som också gör ett utbytesår och faktiskt bor här i Nebraska, vi pratade idag för första gången på typ 3 månader. Det känns så konstigt med alla mina kompisar från Sverige, hemma snackar jag liksom med dem varje dag, och nu hörs man kanske en gång i månaden. Likadant med min familj såklart.
Men jag visste ju att det skulle bli såhär innan, och på ett sätt tycker jag om det. Jag känner mig mer självständig,  och det känns nyttigt. 
 
Men, till veckans viktigaste händelse - skolans football-lag hade sin första match! Fredagar är game day nu när säsongen har börjat, så nu kommer det vara en match varje fredag. Och shit vad jag älskar det! Först och främst är det det alla pratar om hela dagen i skolan. Plus att alla är klädda i sina matchtröjor hela dagen, det är så himla kul! Verkligen hela skolan laddar upp inför kvällen och gemenskapen är sjukt stark hela dagen, det är så underbart haha! Det går inte ens att förklara, men jag äskar det.
Fick ingen bättre bild än den här, men hela skolan va klädd i grönt!
 
Klockan 7 va hela staden samlad på läktaren vid the football field och matchen drog igång. Jag fattar typ inget av hur sporten går till än, men stämningen är helt otrolig och jag älskar sånahär saker och blev helt kär i det. Det påminde mig lite om när vi har matcher med mitt fotbollslag och jag blev sjukt sugen på att spela fotboll vilket va lite jobbigt eftersom jag saknar det så sjukt mycket. Men matchen va iallafall något av det bästa jag varit med om hittills här, och jag kan inte vänta tills nästa!
Lena kom ner och satt med oss, hon satt sedan i mitt knä resten av kvällen haha
 
 
Imorgon ska vi till "state fair" som är i en större stad här i närheten, det är en typ marknad/festival som har en massa olika saker så det ska bli kul!
 
Nu ska jag sluta skriva innan det blir en alldeles för lång text om ingenting som vanligt. 
Kram på er :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt år som utbytesstudent i USA. Välkommen!

RSS 2.0