Nebraska - The Good Life

I söndags vaknade jag så sent som 1, eftersom det var prom kvällen innan och vi inte gick och lade oss förrän 5. Det var galet skönt att sova ut, min familj sover inte så länge på morgonarna så jag brukar gå upp runt 10 på helgerna, så det var najs att få sova länge för en gångs skull haha! I alla fall så hade alla som sov över åkt hem då, så jag och Cort städade upp allt i källaren från dagen innan, och kollade sedan på tv tills klockan 3 då vi träffade de andra medeldistanslöparna från laget och tränade i en halvtimme. Jay - min pappa - som ju är häcklöpningstränaren, kom också förbi så jag kunde öva häck ett tag. Resten av dagen tog jag det bara lugnt, kollade på tv, hängde lite med kusinerna som kom över ett tag och så. 
 
Efter friidrottsträningen i måndags hade mina småkusiner fotbollsmatcher, så gick dit och först kollade på Lenas match och coachade sedan Grants lag under deras match eftersom jag hjälper till och tränar dom! Det var mys, och så himla kul att se hur bra min lilla Grant är! När jag kom hem gjorde jag och Cort ett projekt till en av våra lektioner, som blev väldigt fint tycker jag! Rätt kul att vi får så extremt lätta uppgifter och att man kan flumma runt så mycket när det ändå är sista året i high school liksom.
 
På tisdag hade vi friidrottstävling som vanligt, i Connastoga som är nästan 2 timmar bort. Det gick inte så jättebra för oss, vi hade många skadade och ingen presterade riktigt som de skulle... totalt kom vi på 3e plats, vilket egentligen inte är dåligt alls, men vi är så himla vana vid att vinna så det var rätt surt. Jag gjorde väl helt okej ifrån mig, fick min bästa tid hittills i häcklöpningen och så, men placerade inte ändå och var inte särskilt nöjd med det. Känns som att jag är så himla mycket bättre under träningarna och är så trött på att inte bidra något till laget när jag inte drar in några poäng... men jag hoppas verkligen på att nästa tävling går bättre! 
 
Idag var en bra dag, fast rätt känslosam. Alla tar hela tiden upp att jag åker hem snart, har liksom bara 2 veckor kvar med alla i skolan. Och alla säger något om det hela tiden, vilket är jättejobbigt och får mina ögon att tåras varje gång typ. Det är såklart himla fint när folk säger hur mycket dom kommer sakna mig och så, men jag vill bara inte höra det just nu för det gör mig så emotionell. Gick runt hela dagen med en konstig klump i magen som konstant påminde mig om hur mycket jag kommer sakna allt och alla här. 
I alla fall så spelade vi fotboll på idrotten vilket var kul, tog också en promenad med Haylee till postkontoret innan friidrottsträningen. Hade en bra träning idag, sprang med medeldistanslöparna igen istället för med min sprintgrupp för att få bättre träning, och häckarna kändes riktigt bra. Även om det var 27 grader och gassande sol!
Efter träningen åkte jag med Jay ut till hans föräldrars gård ute bland fälten och åt middag och hjälpte till att plantera blommor runt huset med Cort och faster Amy. Jag följde också med Jay till de fält han äger och satt med honom på traktorn när han plogade marken och planterade majs! Tog tyvärr inga bilder men kan slänga in några gamla från deras mark mitt ute i ingenstans. Dock tog jag bilderna under sensommarn så man kan se sojjabönor på fälten, den här tiden på året är fälten bara jord eftersom bönderna precis börjat plantera det här årets skörd. Det var i alla fall väldigt kul, äkta Nebraska liv <3
Lite senare fick jag också köra en av våra pick-up trucks helt själv på grusvägarna! Det var jättekul!! Eftersom Jay lämnar traktorn ute på fältet och åker ut dit med en pick-up när han ska jobba, och sedan kör traktorn tillbaks till gården igen när han är klar, behövde någon skjutsa honom tillbaks ut dit för hämta hans pick-up och sedan köra hem igen separat så båda våra pick-ups kom hem igen. Så varför inte jag liksom? Det är ungefär en och en halv kilometer, kanske lite mer, från gården. Så först skjutsade jag Jay ut till hans fält, och sedan körde jag tillbaks hem till gården helt själv! Första gången jag suttit helt själv i ett fordon och kört, för att inte tala om första gången jag körde en pick-up haha! Jay körde bakom mig hela vägen, och det var inga andra bilar ens i närheten liksom, men det var ändå fett roligt och han var så himla stolt över mig efteråt. Lite skillnad från Stockholm där det bara finns små parkeringsplatser att övninsköra på liksom!
 
 
Har på sista tiden börjat inse hur mycket jag verklligen älskar Nebraska, och hur det altid kommer var mitt andra hem <3
Är så sjukt glad för det, går inte ens att förklara <3

Mitt år som utbytesstudent i USA. Välkommen!

RSS 2.0