207:e dagen i USA

Hej! Det här med att försöka skriva oftare gick ju inte så bra haha. Men jaja, en gång i veckan får väl räcka. 
 
Såååå vad hände den här veckan då? Får väl se vad jag kommer ihåg haha. 
 
 
Måndag 9/2:
Efter skolan hade vi reservmatch på hemmaplan, jag fick spela väldigt mycket vilket var kul såklart.
 
 
Tisdag 10/2:
Direkt efter skolan drog jag till Walmart med Dayton för att köpa lite saker till kvällen. Det var nämligen sista hemmamatchen för basket säsongen (jag spelade nästan hela matchen utan att byta ut eftersom coach ville att jag skulle få spela mycket sista matchen på hemmaplan) och också Parents' Night, då alla spelares föräldrar presenteras och tackas för att dom stödjer sina ungar i sporter typ - spelarna går upp till sina föräldrar i läktaren och ger rosor och ibland nåt gulligt kort eller så. Jag gav Kili och Jay ett tack-kort med en bild på oss och en söt liten gosedjurs-hund haha. Vi som är seniors fick också våra nummer i siffror av trä som alla i laget hade signerat och en fin hälsning från coach, eftersom det var vår sista hemmamatch någonsin liksom. Jättefint! 
Korbyn, jag och Lindsey innan matchen
Mina freethrows - straffar - som tog oss in i övertid haha!
 
Notera skylten min familj hade gjort för mamma och pappa - matchen streamades nämligen live på en hemsida så att dom kunde sitta hemma i Sverige och titta på matchen live över internet!
 
Shey hade gjort en jättegullig skylt haha
 
 
Onsdag 11/2:
Hände inget speciellt egentligen, vanlig dag i skolan och efter fixade jag lite saker här hemma och var lite med kusin Mila som sprang hit och dit som snart-3-åringar gör.
 
 
Torsdag 12/2:
På fredagen var vi lediga från skolan så torsdag var sista dagen innan Alla Hjärtans Dag, vilket betydde att alla gav sina "valentines" då. Det är små gulliga hälsningar som folk ger varandra, oftast typ godis. Jag fick t.e.x. bland annat den här figuren gjord av godis av Amy, en av mina kompisar (dock hade den tappat en fot här);
 
På kvällen efter träningen åt jag på Pizza Hut med Becky och hennes familj, och efter kollade vi på film hemma hos henne med hennes äldre tvillingbrorsor Brandon och Blaze. 
 
 
Fredag 13/2:
Som sagt hade vi ingen skola i fredags, så jag tog det lugnt och kollade på serier och så, och tog en promenad med ett stopp på postkontoret som vanligt haha. Snackade lite snabbt med Carro också, innan jag gick till skolan där laget möttes upp och åkte till David City (som ligger 2 timmar bort) där vi spelade vår sista vanliga match i serien - och alltså min sista basketmatch någonsin. Förstalaget har fortfarande matcher kvar i distrikt- och statliga mästerskapet om dom går vidare, men vi som inte platsar i förstalaget spelade vår sista match för året. Var ju lite sorgligt såklart! Jag fick spela i stort sett hela matchen men var inte så nöjd med min egen prestation och är så trött på att inte vara så bra som jag vill vara och började tänka på hur extremt mycket jag saknar fotbollen, så det blev lite mycket känslor och en del tårar för min del haha. Tyvärr förlorade även förstalaget med rätt mycket, så hela laget var ganska nere på väg hem... Men men, life goes on!
 
 
Lördag 14/2:
Sov till typ halv 1 vilket var asskönt, sen pratade jag i telefon med Amanda i ett bra tag <333 Annars kollade jag serier, myste med Moe, såg på film med Jay och Cortney och åt mat och en massa Alla Hjärtans Dag bakelser och godis haha.
 
Runt 6 tog vi oss upp till skolan då killarna hade sin sista hemmamatch och kollade på den. Satt med tjejerna från laget och Dayton och Becky, och med Brandie ett tag efteråt eftersom hon är cheerleader under själva matchen. 
 
Efteråt hängde jag hemma hos Shey med hennes kompisar Riley, Colby och Cooper som kommer från grannstaden Tri-County.
 
 
Söndag 15/2:
Började dagen med att skypa med Signe, Inez och Julia; mina gamla klassbästitsar <3
 
Sedan åkte vi in till Lincoln med laget och gick på en basketmatch med Nebraskas Cornhuskers! Ashäftigt! Efter det åt vi också buffé på Valentino's, och satan vad gott det var, är fortfarande jättemätt! 
 
Och nu ligger jag och kollar på Saturday Night Live med Jay och Cort! Bästa
 
 
 
Så det är väl typ vad som händer här i Wilber. Annars är det ju bara 3 och en halv månad kvar tills jag är hemma i Sverige igen! Känns rätt skönt om jag ska vara ärlig, just nu är jag ganska trött på männsikorna här; deras sätt att vara på och deras åsikter. Och på att alla dömer en för vad man tycker. Saknar att kunna ha vettiga diskussioner med folk som faktiskt vet något om världen och inte har de inställningar till saker som folk har här på den isolerade amerikanska landsbyggden.
Inte som att jag vill åka hem nu eller så, och det är ju såklart en massa saker som kommer vara jättejobbiga att lämna, men efter att ha varit här i snart 7 månader kan man inte låta bli att känna en stor saknad för Sverige.
Oj vad jag kommer uppskatta allt där hemma mycket mer efter det här är över än jag gjorde innan, nu när jag har insett hur jobbigt det är att vara någon annanstans än just där.
 
Men ja. Så känner Anna just nu.
 
Kram på er!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt år som utbytesstudent i USA. Välkommen!

RSS 2.0