Helg

Superskönt med helg faktiskt. Jag går inte och lägger mig förrän runt 11 / 11:30 på kvällarna efter att ha ätit och duschat när jag kommit hem från One-Act träningarna, och jag går upp tidigt varje dag eftersom jag har Swing Choir tisdagar och torsdagar innan skolan och dans måndagar, onsdagar och fredagar innan skolan. Och jag är en sån person som kan sova hur länge som helst och ändå vara trött, jag känner mig aldrig riktigt utvilad. Så sömn är något jag skulle behöva lite mer av, och det är därför jag ser fram emot helgerna så mycket, för då har jag faktiskt tid att sova! 
 
Dock var inte det fallet idag. Klockan 5 ringde mitt alarm. Ville verkligen inte gå upp haha, min säng var sådär extremt varm och mysig som den alltid är när man måste gå upp. Men tillslut tog jag mig upp och försökte tagga för basketträning från 6 till halv 9. Det var faktiskt en riktigt kul träning, även om alla hatar på att vi fortfarande tränar kondition en del av träningen. Men jag har inte så mycket emot att springa, jag har alltid tyckt det är roligt. Plus att jag redan märker skillnad, jag lär mig basket väldigt snabbt, och jag börjar verkligen tycka om det!! Stannade också en halvtimme efter och övade på att skjuta!
Direkt efter hade vi ju One-Act såklart, vilket var kul som vanligt. Även om jag mest spenderar tid på att sitta och läsa haha. Jag har inte en så stor roll i pjäsen och går av scenen efter ett tag, så då sitter jag bara där och läser istället. Men det är myyyys, känner också att vår pjäs blir bättre och bättre, så hoppas verkligen det går bra nästa täving!
 
Iallafall så kom vi hem efter det, och efter att ha duschat snabbt drog vi vidare till moster Sians hus där en stor del av släkten var och firade en av kusinernas födelsedag. Jag sprang runt och lekte med småkusinerna som vanligt, så det var kul.
 
Efter det åkte jag, mamma Kili, pappa Jay, Karena och hennes pojkvän Devin in till Lincoln och såg "Dum och dummare 2" på bio. Den var rätt rolig faktiskt! Sedan gick vi runt lite i affärer (köpte två par jeans) innan vi träffade några familjevänner på en restaurang och käkade middag med dom. 
Mysig dag helt enkelt! Men är sjukt trött så kommer sova som en stock inatt!
 
Imorn ska jag antagligen titta på film med Lena, en av kusinerna, och på kvällen har vi en avslutningsmiddag med volleyboll-laget. Ska försöka få tid att skypa med mamma och pappa, och sedan Julia också. Får se hur det blir med det, men ska försöka ta det lugnt imorn och vila ut lite eftersom det redan är måndag efter det...
 
Just det, igår hade vi ingen One-Act träning så spenderade kväller med min Shey vilket var jättegos. Först käkade vi middag på Pizza Hut och sedan gick vi runt på walmart i typ en timme, och jag fick med mig en massa saker hem som vanligt haha. Allt är så stört billigt där så kan inte låta bli att köpa med mig nåt varje gång! Shey köpte också matchande tå-strumpor till oss vilket var sjukt flumm haha! Det är sånadär strumpor som är uppdelade för alla tårna ni vet, som en handske är för fingrarna liksom! Jättekonstig känsla, men dom är typ rätt sköna ändå. 
Iallafall så avslutades kvällen med att vi satt och pratade hemma hos henne innan hon skjutsade hem mig. Riktigt härlig kväll! :)
Extremt charmig bild på Shey hahahaha
 
 Strumporna <333Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt år som utbytesstudent i USA. Välkommen!

RSS 2.0