Sommar!

Jaa nu är det verkligen sommar. Det är så otroligt skönt, men samtidigt ganska skrämmande att tiden går så himla smabbt. Jag har redan gått ut ettan nu, men det känns som det var igår jag kom till skolan första dagen och blev uppropad i ljushallen. Även om jag har varit med om mycket det här året, och det på det sättet känns som ett långt år, så har tiden verkligen flugit förbi, och snart drar jag iväg till USA. Idag är det 33 dagar kvar. Kan inte riktigt fatta det, det är så sjukt lite tid jag har kvar här hemma! Men jag är så extremt taggad, så det känns bara roligt! 
 
Jag har haft sommarlov i 2 veckor nu. Hittills har jag hunnit vara med mina kompisar, varit ute mycket på kvällarna, sitta barnvakt, se min brorsa Arvid ta studenten och vara på Ingrids landställe med ett gäng från klassen. Sen får man ju inte glömma att det är fotbolls-VM nu också, så jag har suttit framför tv:en en del och tittat på matcherna såklart. Allt som allt har jag haft väldigt kul, och njutit av att vara ledig och att det är sommar, så mitt sommarlov hittills har varit bra.
 
 
 
 
 
Här är lite somriga bilder från när vi va på Ingrids landställe på Ljusterö, helgen efter skolavslutningen. 
Vi var totalt 7 stycken där, men Inez och Lisa behövde åka en dag tidiagre än oss andra så sista dagen var vi bara 5. Jag och Signe kom också en dag efter dom andra, vi hade båda saker att göra kvällen innan då dom  andra åkte ut. Jag spelade min sista match med mitt underbara lag, vilket var jättesorgligt men ett fint avslut. Vi vann med 4-1 mot Djursholm i division 1, och vi spelade bra nästan hela matcen. Fotbollen och mitt lag är nog en av de saker jag verkligen kommer sakna som mest i USA, det finns nämligen ingen fotboll i hela Nebraska. Men jag fick iallafall en riktigt fin sista match med mitt älskade Älvsjö!
 
Efter matchen när vi tackar publiken. Kärlek till detta och mitt lag! 
 
Iallafall så åkte alltså jag och Signe ut till Ingrids landställe dagen efter dom andra, vilket var en mycket trevlig resa. Dock stod det fel på Waxholmsbolagets hemsida när jag hade kollat upp hur vi skulle åka, så vi fick vänta i 3 timmar i Waxholm på nästa båt vi skulle ta. Dock gjorde inte det så mycket, vi satt och käkade på ett café och gick sedan runt lite och njöt av hur mysigt Waxholm är. 
 
Vi körde en Titanic på båten också, sånt man måste göra liksom. 
 
Sedan kom alltså tillslut vår båt mot Ljusterö, och vi kom fram till dom andra och landstället. Vädret var på vår sida, och vi badade och solade hela tiden. När jag kom hem igen efter tre dagar hade jag en extrem bikini-rand, vi spenderade hela dagarna utomhus så det var inte så konstigt.
Vi hade iallafall så himla mysigt, och det var nog den bästa starten på sommaren jag kunde få!
 
 
Nu ska jag åka in till stan med Emma och Carro och fixa nytt ID-kort eftersom min väska blev snodd i förrgår. Riktigt surt, men sånt händer.
Hejdå för denna gång!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt år som utbytesstudent i USA. Välkommen!

RSS 2.0