Uppdatering

Hej på er allihopa! Livet just nu är rätt stressigt, har fortfarande ganska mycket planerat framför mig innan det drar iväg till USA, även om det bara är en dryg vecka kvar nu! Kan inte greppa det riktigt än, helt sjukt!
Iallafall så har jag haft fullt upp med en massa roligt och inte hunnit blogga, men tänkte passa på nu :)
Det var lite mer än en vecka sen jag bloggade sist, så tänkte dra igenom det som jag har gjort sedan dess! Läs ni som orkar haha, kan bli rätt långt.
 
Först och främst träffade jag Julia, min älskade klasskompis. Vi chillade hemma hos henne, bakade kladdkaka och myste samt åt middag. Har ingen bild från den dagen, men här får ni en på mig och Julia från när vi va på Ingrids landställe i början av sommaren;
 
 
Dagen efter det badade jag med Emma först på dagen på badklipporna vid Vinterviken och sedan på kvällen. Dock var även Lowe med på kvällen, då vi tog ett kvällsdopp nere vid piren med den vackra solnedgången som bakgrund.
 
På tisdagen cyklade jag till Långsjön i Älvsjö (vilket tog förvånansvärt kort tid, typ 10 min), och badade med HL och Lisa - mina supermysiga lagkamrater från fotbollen. 
På kvällen tog jag mig tillbaks till Älvsjö igen, med cykel även denna gång, och gick en promenad med min fina lag- och klasskamrat Inez <3
 
 
Nästa dag var ännu en extremt varm och solig sommardag, så det blev bad igen. Den här gången i Trekanten med mina klassisar Emmy, Ingrid och Inez, vilket var mys. Dock väldigt sorgligt när vi skulle gå eftersom det var sista gången jag träffade Emmy och Ingrid innan USA... så det avslutades med långa hejdå-kramar. Älskar de tjejerna alltså, kunde inte önskat bättre klasskompisar!
Jag hann även träffa Emma en snabbis, och ta en promenad med Jacob.
 
Dagen efter det var det tordag, och jag träffade en annan Emma, som jag inte har träffat på jättelänge så det var roligt! Vi badade och åt jordgubbar och kakor.
Sedan cyklade jag återigen till Långjön i Älvsjö och badade med Julia och hennes polare Jonna, Maja, Olivia och Thea, vilket även det var jättemysigt såklart.
Efter det cyklade jag hem igen och hann precis duscha och fräscha till mig lite innan vi hade en sista släktmiddag för mig och min äldsta brorsa Axel som också ska flytta utomlands - till Mexico. Han ska dock bara va borta ett halvår. 
 
I fredags var sista gången jag träffade en av mina bästa kompisar, Emma. Hon åkte till Turkiet dagen efter och kommer inte hem förrän jag har dragit, så vi fick säga hejdå redan då. Hon är en av de personer jag kommer sakna mest tror jag, älskar dig Emmis! 
Iallafall så drog jag än en gång till Lånsjön efter att ha sagt hejdå till Emma, den här gången med Julia, Anton och Felix från klassen. Det va också riktigt kul att träffa Anton och Felix en sista gång! 
Sedan cyklade jag hem och var hemma hela kvällen, det var sista kvällen som hela familjen var samlad eftersom Axel flög till Mexico den natten. Det blev inte så mycket sömn den natten, satt först uppe till 4 för att få säga hejdå till Axel, och sedan tittade jag och min andra brorsa Arvid på film tills in på morgonen. Men mysigt var det!
Emma
Jag, Julia och Anton
 
Dagen efter det var det alltså lördag, den 12e, och jag började dagen med att gå på en trevlig liten tillställning hos Eva, en släkting som bor här i Mälarhöjden. 
Efter det cyklade jag till Liljeholmen där jag satt på kajen med min fina kusin Ida, sista gången vi träffades själva innan jag åker. Kärlek till dig Ida! 
Kvällen avslutades sedan med att jag drog hem till Carro och sov där vilket var lika mysigt som vanligt <3
 
På söndagen vaknade jag upp i Carros föräldrars sköna dubbelsäng. Dom var inte hemma så vi passade på att sova där, som ett gammalt gift par. :)  
Iallafall så gick jag ut och tog en promenad med Jenny vilket följdes av ett till sorgligt farväl, och sedan träffade jag även Thor från min gamla klass som jag saknar väldigt mycket nu på gymnasiet. Vi hade inte setts sen skolavslutningen i 9an, alltså ett år sedan, så vi hade rätt mycket att ta igen!
Efter det åkte jag hem och hann äta lite och byta om innan jag tog tunnelbanan in till stan och träffade Lowe. Han köpte mat och vi gick och satte oss nere vid kajen. När vi skulle hem sen tog vi inte tunnelbanan utan valde att gå hela vägen till Hornstull istället, vilket var väldigt mysigt. Dock tog vi inte den snabbaste vägen utan gick från Slussen upp för Katarinavägen, ner mot Skanstull och sedan längs vattnet ända till Hornstull. Iallafall så var det sista gången jag träffade Lowe innan USA, så även här blev det en lång hejdå-kram. Kommer sakna honom nåt enormt!
Jag och Jenny
 
Jag och Thor
 
 
Igår, tisdag, träffade jag Elsa på förmiddagen. Det va askul eftersom jag inte träffat henne på hela året nästan, så vi hade mycket att prata om och så. Vi badade nere vid piren, dock var det rätt kallt i vattnet så det blev inte direkt något långvarigt dopp! 
Vid typ halv 2 åkte jag och Carro in till Centralbadet på Drottninggatan, jag hade nämligen fått av henne i födelsedagspresent att vi skulle gå på spa tillsammans! Och det har inte blivit av förrän nu haha. Det var iallafall så himla skönt och mysigt, även om vi inte tog några behandlingar så var det helt otroligt att bara gå runt bland de olika poolerna och bastuna osv. Vi spenderade nästan mest tid med att simma runt som lekfulla barn i den största poolen, och jag var helt röd i ögonen efteråt av allt klor! Det va hursomhelst väldigt avslappnande, och en av de skönaste dagarna hittills på sommarn. Tack Carro, du är bäst!
 
Och till sist, idag började med att jag tog en promenad med Hampus och sa hejdå till honom, har alltid lika kul med Hampus och önskar att jag hade träffat honom oftare under senaste året. Det var kul iallafall!
Efter det åkte jag och min familj till Liljeholmen för att fira min kusin Otto som fyller år imorgon. Så vi var där ett tag och åt god middag och en massa kakor, lika gosigt som vanligt att träffa alla!
Direkt från Otto drog vi vidare till mormor och morfar i Zinkensdamm och fikade med dom också eftersom mormor fyllde år. Grattis igen älskade mormor! 
Jag hann också cykla förbi Carro i några minuter för att lämna min försenade födelsedagspresent till henne; en tavla med oss och en liten text jag skrivit till henne, plus en stor nallebjörn som hon kan krama när jag är i USA!
 
 
 
Och nu sitter jag här och skriver. Så det är vad jag har gjort senaste tiden! Välspenderade dagar med underbara människor och tyvärr en hel del farväl. Dock blir inte alla hejdå så värst ledsamma eftersom det inte riktigt går att förstå att jag faktiskt ska vara borta i ett helt år. Och även om det känns jättejobbigt så är jag så himla glad att jag gör det här, så jag kan inte riktigt bli så ledsen. Alla mina fina vänner finns förhoppningsvis kvar när jag kommer hem igen ändå. :)
 
Imorgon åker jag till Värmland och farmor och farfar tillsammans med pappa och Carro, vilket ska bli otroligt skönt! Att bara få slappa och njuta av sommaren på ett sånt sommarparadis som Getebol är känns välbehövligt just nu, så ser verkligen fram emot det!
 
Vi får se om jag hinner blogga något mer nu innan det bär av mot USA, om inte får jag väl försöka sammanfatta de sista dagarna i Sverige och resan dit när jag väl är där. Bara en vecka kvar nu!!!!
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt år som utbytesstudent i USA. Välkommen!

RSS 2.0