Lite uppdatering; Del 3 - 2 dagars semester

Lite bilder från Carhenge - ett av många stopp på vår resa
 
Skrev ju från bilen under vår resa till South Dakota i inlägget "On the road", men på lördag kväll var vi framme i staden Keystone uppe i bergen i South Dakota. Det kändes faktiskt väldigt europeiskt, för staden låg i bergen med en massa skog runt omkring. Knasigt hur stor skillnaden kan vara när det bara är staten bredvid! Det var jättemysigt där i alla fall, och hotellet var superfint. 
 Visar
 
Snodde den här bilden från internet, men såhär såg det ut runt Keystone
 
Efter att ha checkat in på vårt hotell körde vi upp till Mount Rushmore - anledningen till att vi var där! Det var faktiskt riktigt häftigt, har ju läst och sett mycket om det hemma i Sverige i skolan och så, och nu såg jag det faktiskt i verkligheten. 
 
 
Det var svårt att få bilder eftersom det var så mörkt, men det var ändå väldigt coolt att se! 
När vi kom tillbaks till lilla Keystone käkade vi middag på en bar (den enda bar som fanns typ haha) och sedan gick vi till vårt hotellrum och tittade på tv tills vi somnade. 
 
Dagen efter; söndag, körde vi 11 timmar i sträck hela vägen hem. Men det var faktiskt inte så farligt, vi hade en bok man lyssnar på ni vet, plus att jag sov typ hälften av tiden ändå. Sedan så var landskapet sjukt häftigt. Först var det ju den tjocka skogen, men sedan kom vi ut till prärien! Jättehäftigt! En del av prärien kallas "The Bad Lands", och där var det helt plötsligt en massa kullar överallt. Vi såg även präriehundar - skitsöta!
Slitna och risiga
 
När vi kom till gränsen mellan South Dakota och Nebraska passade vi på att ta en bild med Nebraska-skylten;
Jättestel bild, men jag hade alltså suttit i en bil i typ 7 timmar här...
 
Efter över 20 timmar i bilen totalt under 2 dagar, kom vi till slut hem igen, efter en mycket rolig och givande helg!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt år som utbytesstudent i USA. Välkommen!

RSS 2.0